Sorgeix una idea

Un cop acabada la Setmana Medieval de l'any 1998, un grup de joves inquiets decideixen demanar a l'Associació Medieval la creació del grup de jovent. En pocs dies, el grup de jovent es va fer realitat amb el suport de l'Associació.

A partir d'aquí en van succeir un seguit de reunions setmanals, primer a la "taula del tijo" i després al local de l'Associació, amb l'únic objectiu de crear un acte pel jovent i fet pel jovent dens dels actes de la Setamana Medieval.

Naixia així la Dracum Nocte.

Davant la dificultat econòmica de recuperar l'antiga trobada de dracs, el grup de jovent aposta fermament per un model de festa basat en un correfoc, un espectacle teatral i un concert de música.

Tot el muntatge està basat en el concepte de l'arribada del Drac i les forces del mal a Montblanc, amb l'intenció que l'acte sigui una gran "megafarra medieval". La "Sang del Drac", les animacions i la gresca han contribuït a convertir la festa en un referent d'abast nacional.

Amb els anys, la Dracum Nocte ha anat evolucionant, des de millores progressives a l'espectacle fins a canvis d'estil musical en el concert. L'any 2008 s'estrena un nou model de "Dracum Nocte 2.0; L'Origen del mal" amb un nou espectacle i format musical de concert.

Montblanc ha estat pres per les forces del mal. Celebrem-ho!




Comentaris

Entrades populars